"Enter"a basıp içeriğe geçin

NEWDINE K SERİSİ – TEKSTİL BASKISI İÇİN YAPIŞTIRICI

NEWDINE K SERİSİ
TEKSTİL BASKISI İÇİN YAPIŞTIRICI
Çözücüye Dirençli Tip
Newdine K2H, KH ve KS çözücüye dayanıklı özelliklere sahip kalıcı tip yapıştırıcılardır. Newdine K serisi renksiz veya açık sarı bir sıvı formundadır (Viskozite 250-260 cps.). Kurumanın ardından, Newdine suya, kimyasallara, asidlere, deterjanlara ve baskı macunlarına karşı dirençli dayanıklı bir reçine film oluşturur.
Newdine KH’in en etkili olduğu sıcaklıklar 45 ° C ve üzerindeki sıcaklıklardır. Daha düşük bir sıcaklıkta baskı yapıldığında Newdine KH, daha iyi bir yapışma sağlamak için KS ile karıştırılır. Özel durumlarda Newdine KS tek başına kullanılabilir. Newdine KH / KS’nin yapışkan gücü, KH-KS oranı değiştirilerek ayarlanabilir. Bu sayede, sıcaklık oda sıcaklığına getirilerek ısıtılmamış tablada tüm kumaştan çift kat örgü malzemeye kadar farklı malzemeler üzerine baskı yapmak için gereken değişken yapışkanlık sağlanır. 50 ° C’den yüksek baskılama için Newdine KH, KZH ile karıştırılır.
Newdine K2H, KH ve KS’nin mükemmel yapışma gücü, aşağıdakiler için uygundur:
Baskı Tentesi, Pigment baskısı ve ıslak baskı içeren macunlar.
Newdine, düz bir yüzeye hızlı kuruma sağlamak için çok ince katlar halinde uygulanır. 1,5 kilogramı ilk başta çok katmanlı filmle yaklaşık 10 metrekareyi kaplayacaktır.
Başlangıçta kullanılan miktarın bir kısmını kullanarak, bu orijinal kaplamanın hemen üzerinde daha sonraki bir tarihte ilave katlar uygulanabilir. Arzu edildiğinde, suda çözünür yapıştırıcı Newdine film üzerinde doğrudan kullanılabilir (yüksek tiftik orlon Challis gibi problemler için) ve normal yöntemle yıkanabilir, Newdine KH / KS ve K2H / KH’nin yapışkan gücü yıkamayı etkilemez ya da değiştirmez.
Newdine ile oluşturulan film, kemeri daha da koruyacak ve kemeri veya tabla yüzeyini koruyacaktır. (Newdine kurumaz ve kırılmaz). Macun, boya vb. su ile kolayca yıkanabilir ve Newdine, genellikle kemer yıkama cihazında bulunan fırçalar, merdane ve bıçaklardan nispeten etkilenmez. (Not: otomatik tablalarda kayışın yapışkan yüzeyi ile temas eden tüm merdaneler tamamen temizlenmelidir ayrıca teflon kovanlara veya teflon kaplamaya sahip olmalıdır).
Çoğu sentetik elyaf, suya karşı düşük bir afiniteye sahiptir. Ayrıca, suda çözünür yapıştırıcı içerirler. Bu nedenle Newdine KZH, KH ve Newdine KS kullanıldığında, tüm elyaflar için tek tip bir yapışkanlık sağlanır. Newdine KZH, KH ve KS ile tablaya yapışmış olan ürünler kuru olup, bu ürünler baskı macununa veya emülsiyona suda çözünür yapıştırıcı söz konusu olduğunda ıslak hale getirilenden daha fazla daha duyarlıdır. Değişken yapışma gücü, karışık Newdine K2H, KH, Newdine KS ile belirli bir ısıya bağlı oranda sağlanır.

NEWDINE K SERIES CATALOGUE

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir