"Enter"a basıp içeriğe geçin

POLIXRESIN HA SERİSİ (OTOMATİK EKRAN BASKI MAKİNASI İÇİN ISI ALGILAMA TABANLI YAPIŞTIRICI)

Polixresin HA serisi, tekstilde baskı için ısıya duyarlı tipte yapıştırıcıları bünyesinde barındırır. Bu yüzden oda sıcaklığında yapışkanlık elde edilemez. Polixresin HA serisi filmi 50 C’nin üstünde ısı merdanesi ile uyguladığınızda, baskılanacak malzeme Polixresin HA filmine yapıştırılabilir. Bu nedenle, Polixresin HA serisi, Otomatik Serigraf Baskı Makinesi ve Isı Rulosu ile Döner Serigraf Makinesi için uygundur. Özel avantajları, maden ruhlarına(mineral spirits) ve kimyasallara dayanıklıdır. Bu malzeme size tabandaki patrçacıklar kalması durumunda bile düz bir yüzey sağlayacak ancak ince kumaş baskılarında eşitsizliğe neden olabilmektedir.
GENEL ÖZELLİKLER
Görünüş: Berrak Viskoz Sıvı.
Katı Madde 48 i 2
Viskozite: 10.000 cps (25 ° C’de)
Çözünürlük: Organik Çözücü İçinde Çözünür
KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ:
1. Polixresin HA serisi, güçlü yapışma gücüne ve dayanıklılığa sahiptir.
2. Polixresin HA serisi, baskı işleminde kullanılan mineral tok ve kimyasallara karşı dayanıklıdır.
3. Polixresin HA serilerinin yapışkan gücü ayarlamasına gerek olmadığı için basit bir uygulamaya sahiptir.
4. Polixresin HA serisi, düz yüzey sağlar ve masadaki parçacıkları tolere eder ancak ince tekstil materyellerinde eşitsizliğe neden olabilir.
5. Kumaş kalıntısı ve toz Polixresin HA serisi film üzerine çok az yapışır.

SERİ TÜRÜ
Güçlü Yapışkan güç, Düşük sıcaklık için,
Zayıf Yapışma Gücü, Yüksek Sıcaklık İçin
Polixresin HA-GO İnce tekstillerde yüzeye yapışmaz,
Kumaş kalıntıları ve toz çok az yapışır.
UYGULAMA ÖZELLİKLERİ
Genel çerçevede Polixresin HA serilerinin hazırlanması, kaplanması ve soyulması, gereksiz yapışkan güç ayarı haricinde daha önce piyasaya sürülen Newdine’e benzer nitelikler sergilemektedir. Bununla birlikte, Polixresin HA serisi kaplama bıçağı ile Polixresin HA serisini kaplarken, yüksek viskozite çözünürlüğü olan Polixresin HA serisi, çözücüde (örn. Etil asetat, Trikloroetilen) 1: 1 oranında inceltilmiş olmalıdır. Çözücü 1: 2 (çözücü) oranında seyreltilir. Isı silindiri olan Rotary Screen Printing Machine için, güçlü bir yapışkan gücü gerekmediğinden, , Polixresin HA-GO bu makine için uygundur (özel koşullar hariç).
YAPIŞKANLI AYAR
Polixresin HA serisinin yapışma gücü, ısı ve ısı silindir basıncı ile ayarlanabilir. Yapıştırıcı güç ayarlamaları atık yapışkanların iki uyumlu karıştırma işlemi ile yapılır.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir